06 Ağustos 2026
Altın 6523.91
BIST 13703.13
Dolar 47.5777
Euro 55.0584
Sterlin 64.1849
Ankara 20°C

Ktb’nin Kalitesi Tescillendi

Ktb’nin Kalitesi Tescillendi
Karacabey Ticaret Borsası (KTB) 2007 yılında TSE’den ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni Marmara Bölgesi'nde Ticaret Borsaları içinde ilk alan kurum oldu.

Karacabey Ticaret Borsası (KTB) 2007 yılında TSE’den ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni Marmara Bölgesi'nde Ticaret Borsaları içinde ilk alan kurum oldu.

Her yıl periyodik olarak TSE Bursa Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü’nce yapılan tetkiklerin sonuncusu 31 Ocak 2013 tarihinde Borsa’da gerçekleşti. Tetkiki TSE Bursa Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü’nde görevli Yücel Minas yaptı. Minas, KTB’nin hizmet kalitesini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’nin şartlarını yerine getirip getirmediğini kontrol ederek, sistemin yürümesinde herhangi bir probleme rastlamadığını gözlemledi. Tetkike KTB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Genel Sekreter İbrahim Temel, Kalite Yönetim Sistem Temsilcisi Özer Yarışlı ile Borsa personeli de katıldı.

Tetkik sonucu açıklama yapan KTB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, kurumun her geçen gün hizmet kalitesini arttırdığını, üyeler, müstahsil ve bölge halkının hizmetlerinden memnun kalması için gerekli tüm düzenleme ve çalışmaların meclis ve personelleri tarafından titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.

TSE Tetkik görevlisi Yücel Minas da KTB’nin TS EN ISO 9001:2008 belge yenileme tetkikine gayet güzel hazırlandığı ve tetkiki başarı ile geçtiğini sözlerine ekledi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir