18 Aralık 2025
Altın 5958.155
BIST 11286.81
Dolar 42.7198
Euro 50.2202
Sterlin 57.0678
Ankara -2°C

Ktso Komite Seçimlerinde Naci Güncü'nün Listesi Kazandı

Ktso Komite Seçimlerinde Naci Güncü'nün Listesi Kazandı
Bursa Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) çekişmeli geçen seçimlerinde Naci Güncü’nün beyaz listesi yarışı kazandı.

Bursa Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) çekişmeli geçen seçimlerinde Naci Güncü’nün beyaz listesi yarışı kazandı. Başkan adayı Ayhan Kutku yönetim listesine giremedi.

KTSO’nun 8 komitenin belirlenmesi için gerçekleştirilen seçimlerinde bin 250 üyeden 899’u sandık başına gitti. Özer Matlı’nın üçüncü dönem için aday olmayarak Bursa Ticaret Borsası başkanlığını kazanmasının ardından KTSO’nun mevcut yönetimi Naci Güncü’yü aday göstermişti. Karacabey Bakkallar Odası’ndaki görevinden istifa ederek KTSO başkanlığına aday olan Ayhan Kutku’yla birlikte aday olan Naci Güncü’nün listesi, 8 komiteden 6’sını alarak kazanan taraf oldu.

Naci Güncü, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde Karacabey’e hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.

Toplam 8 meslek grubu komitesinden 6’sını kazanan Naci Güncü, 20 kişilik meclis yönetiminde 14 sandalye kazanırken, Ayhan Kutku’nun listesinden de 6 kişi seçildi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir