18 Aralık 2025
Altın 5953.344
BIST 11286.81
Dolar 42.7144
Euro 50.2409
Sterlin 57.1537
Ankara -5°C

Küçük Müzisyenler, Beethoven'ın Dokuzuncu Senfonisi'ni Çocuklar İçin Çalacak

Küçük Müzisyenler, Beethoven'ın Dokuzuncu Senfonisi'ni Çocuklar İçin Çalacak
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Resitalim Korosu ve Gençlik Orkestrası, Beethoven'ın 'Dokuzuncu Senfoni'si ile Âşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü maddi imkânı kısıtlı öğrenciler için seslendirecek. Resitalim Müzik Eğiti

Resitalim Müzik Eğitim ve Kültür Merkezi Müzik öğretmeni Dilber Gözübüyük, Petek Pastanesi'nde yaptığı basın açıklamasında 5. Müzik Şöleni'ni 4 Temmuz'da Manavgat Sarılar beldesi Ece Düğün Salonu'nda yapacaklarını söyledi.

Müzik öğretmeni piyano virtözü Dilber Gözübüyük, okullarında 5 yıl içinde 10 bin çocuğa müzik eğitimi hakkında bilgilendirme yaptıklarını kaydetti.

Müzik şöleninde 60 çocuğun keman, piyano, gitar, flüt ve bağlama resitali sunacağını belirten Gözübüyük, konserde Resitalim Korosu ve Gençlik Orkestrası'nın Beethoven 'Dokuzuncu Senfoni'si ile Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü seslendirerek, izleyenlere geçmişe yolculuk yaptıracaklarını belirtti.

Gözübüyük, "Açtığımız müzik okulumuz Manavgat'ta bir çok müzik okulu açılmasına öncülük ettiği için çok mutluyuz. Müzik şölenimizin amacı öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemek ve sosyal cesaretlerini artırmak. Öğrencilerimizin vereceği konserden elde edeceğimiz gelirle Manavgat'ta okumakta maddi sıkıntı çeken çocuklarımızın elinden tutacağız. " diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir