19 Ağustos 2026
Altın 6905.2
BIST 14458.98
Dolar 47.9224
Euro 55.9835
Sterlin 64.999
Ankara 29°C

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya: Kutso İhtiyaç, Ancak İyi İdare Edilmiyor

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya: Kutso İhtiyaç, Ancak İyi İdare Edilmiyor
Antalya'nın Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO)'nun ihtiyaç duyulan bir kurum olduğunu, ancak iyi idare edilemediğini söyledi. KU

KUTSO Başkanı Aladdin Aytekin'in hakkında yaptığı açıklamalara yazılı açıklama ile cevap veren Çetinkaya, "Batı Antalya'nın en büyük ticari kurumlarından biri olan KUTSO'nun 1 milyon lira gibi bir geliri var. Ancak kurumun kendi binası neden yok. Ayrıca kurumun şu anki yeri başkanın kendi mülkü. Başkan kurumdan kira alıyor mu? KUTSO'nun bünyesindeki laboratuvarın borcu var mı? diye sordum. Başkan Aytekin, kamuoyuna cevap verme yerine demagoji yapıp bize iftira atıyor." diye konuştu.

Başkan Çetinkaya, KUTSO Meclis Başkanı Serdar Oktar'ın istifası ile ilgili olarak sorduğu soruya, "Kurumun kendi meselesidir. Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir