21 Ağustos 2026
Altın 7131.6
BIST 14514.82
Dolar 48.0527
Euro 56.1512
Sterlin 65.4576
Ankara 27°C

Kumluca Emniyeti'ne İki Motosiklet Alındı

Kumluca Emniyeti'ne İki Motosiklet Alındı
Antalya'nın Kumluca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla motorize ekiplerden oluşan Yunus Timi'ne iki motosiklet aldı. Müdürlüğe

Müdürlüğe yeni alınan motosikletlerin tanıtımı için Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bir program düzenlendi. Katılımcılara brifing veren Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dönmez, "Kumluca'da sera alanları ve ormanlık alanlar fazla. Bu tür yerlere araçların girmesi zor olduğu için ilçemizde halk arasında yunuslar diye bilinen Yunus Timi kurmaya karar verdik. Bir Yunus Timi 5 motorize ekipten oluşuyor. Maaşları aldığımız banka promosyonu, polis eşlerinin düzenlediği programlardan elde edilen gelirler ve vatandaşların sayesinde müdürlüğümüze 2 motor kazandırdık. En yakın zamanda 3 tane daha alıp bir Yunus Timi kurmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Emniyet Müdürü Dönmez, 2004 yılından itibaren Kumluca Belediyesi ve vatandaşların sayesinde kurumun tüm teknik donanım ve bina bakım onarımının yapıldığını, en yakın zamanda 600 cc'lik ve 76 beygir gücüne sahip 3 motosiklet daha alınacağını ifade etti. Konuşmaların ardından dua edilerek yeni motosikletlerin kurdelesi kesildi. Kumluca Kaymakamı Salih Işık, motosikletlere binerek özellikleri hakkında polislerden bilgi aldı. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir