22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9623
Euro 56.0616
Sterlin 65.4411
Ankara 20°C

Kumluca'da Selden Zarar Görenlere 100 Bin Lira Yardım Yapıldı!

Kumluca'da Selden Zarar Görenlere 100 Bin Lira Yardım Yapıldı!
Antalya'nın Kumluca ilçesinde selden zarar görenlere kaymakamlık tarafından yaklaşık 100 bin liralık yardımda bulunuldu.

Kumluca Kaymakamlığı, tespit çalışmalarının ardından selde zarar gören Beşikçi köyü ve Beykonak beldesinin 2 mahallesindeki çiftçilere biner lira yardım yaptı. Yardımlar, kaymakamlığın görevlendirdiği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) ekipleri tarafından selzedelere teslim edildi.

Yardım alan Kumlucalı çiftçilerden Mehmet Günay, "Selde canımızı zor kurtardık. Hiçbir şeyimiz kalmadı. Bize yardım yapan valilik ve kaymakamlığımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaymakamlıkta konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Kaymakam Salih Işık, selde zarar gören 3 bölgeden Beşikçi köyü ve Beykonak'a nakdi, ticari işletmelerin yer aldığı tatil beldelerine ise yol ve elektik konusunda yardım yapılacağını söyledi. Devletin milletinin yanında olduğunu söyleyen Kaymakam Işık, "Zarar görenlere valiliğimiz, 100 bin lira yardım gönderdi. Biz de bu yardımları bugün çiftçilerimize teslim ettik." dedi.

İçme sularında sıkıntı yaşanmaması için ilaçlama yapıldığını dile getiren Işık, yol açma çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir