22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

Kumru Belediyesi'nden Asfalt Atağı

Kumru Belediyesi'nden Asfalt Atağı
Kumru Belediyesi, ilçe merkezindeki yolları asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ticabi Civelek, ilçe merkezinde 15 santimetrelik sıcak asfalt döküldüğünü söyledi.

Çalışmaların tamamen AK Parti Hükümeti'nin nimetleri olduğunu ifade eden Başkan Civelek, desteklerinden dolayı Milletvekili Eyüp Fatsa'ya teşekkür etti.

Karayolları'nın bir ay önce sıcak asfalt çalışmalarını başlattığını vurgulayan Civelek, Kumru-Fatsa yolu üzeri İslamdağ beldesine kadar 20 kilometrelik yolun yapımı tamamlandıktan sonra Milletvekili Eyüp Fatsa'nın çabalarıyla Kumru içerisinde bin 500 metre yolun sıcak asfaltlama çalışmalarının başladığını belirtti.

Çalışmaların üç gün süreceğini aktaran Civelek, Tokat-Niksar bağlantı yollarının da bu yollara bağlanacağından ileriye dönük bir çalışma olduğunun altını çizdi.

Başkan Civelek, ilçedeki asfaltlanan 1500 metrelik yolun maliyetinin yaklaşık 600 milyar lira olduğunu dile getirerek, "Bu maliyeti belediye olarak bizim karşılamamıza imkan yoktu. Fakat Ordu Milletvekilimiz Eyüp Fatsa'ya ilçemiz yollarının yapılan çalışmalarda sürekli bozulduğunu, Karayolları'nın da Kumru-Fatsa arası sıcak asfalt döktürdüğünü söyledik. Milletvekilimize bu çalışmaları şehir içindeki yollara aldırmak istediğimizi söylediğimizde bu önerimizi dikkate alarak gerekli çalışmaları şehrimizde göstermiştir." diye konuştu.

Çalışmalar sırasında yolların yaklaşık 2 metre genişletildiğini de hatırlatan Başkan Civelek, bunun da Niksar bağlantı yoluna zemin hazırladığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir