22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

Kurdun Saldırısına Uğrayan Kız Çocuğunu Babası Kurtardı

Kurdun Saldırısına Uğrayan Kız Çocuğunu Babası Kurtardı
Erzincan'ın Çatalarmut köyünde kurdun saldırısına uğrayan 7 yaşındaki kız çocuğunu babası kurtardı. Hafta sonu tati

Hafta sonu tatilini eşinin köyünde geçirmek üzere Çatalarmut köyüne giden Erol Polat, akşam saatlerinde eşinin akrabaları ile sohbet ederken birden kızının çığlıklarını duydu. Hemen olay yerine giden Polat, eline sopa alarak kızını kafasından ısıran kurdu uzaklaştırmaya çalıştı. Polat, kurt kızını bırakmayınca eliyle kurdun ağzını açarak kızını kurtardı.

Kızını ilk gördüğünde hayatı için endişe ettiğini belirten Polat, olaydan hemen sonra Erzincan Devlet Hastanesi'ne gittiklerini oradan da Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiklerini anlattı.

Başından geçenleri anlatırken gözyaşlarını tutamayan Fatma Sinem Polat ise kurdun kendisine ilk saldırdığında koşmaya başladığını, ayağının takılması sonucu düştüğünü, sonrasında neler olduğunu hatırlamadığını ifade etti.

Bu arada kuduz aşısı yapılan baba ve kızının durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sağ elindeki iki parmağı kırılan babanın yarın taburcu olabileceği, kızın bir müddet daha tedavisinin devam edeceği bildirildi.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir