1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kurtulmuş net konuştu!
Kurtulmuş net konuştu!

Kurtulmuş net konuştu!

Kurtulmuş: "Bu seçimde inşallah Türkiye yeniden istikrarı seçecek!"

A+A-

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Numan Kurtulmuş, yapımı tamamlanan 99 tesisin toplu açılış törenine katıldı.

Altınordu ilçesindeki bir okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Kurtulmuş, 99 tesis arasında birçok kurum ve kuruluşun yaptığı hizmetlerin yer aldığını söyledi.

Kurtulmuş, tesislerin Ordu halkına çok güzel hizmetler olarak döneceğine dikkati çekerek, "Biz bunları günlük hayatımızda hissedeceğiz. Ben bütün emeği geçen kuruluşlara ve devletimizin bütün ilgili birimlerine çok teşekkür ediyorum. Ordu ilimiz çok güzel hizmetler aldı. Özellikle son 13 yıldır AK Parti iktidarları sırasında yaklaşık 10,8 milyar liralık yatırım Ordu iline yapıldı" diye konuştu.

Olmaz denilen bir çok yatırımın da Ordu'ya yapıldığını belirten Kurtulmuş, "Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu'nun tünellerle geçen yolları, Ordu'da çevre yolları, hastaneler, okullar ve yollar. Bütün bunların hepsi yapıldı. Sadece bugün açılışını yaptığımız 99 tesisin toplam değeri yaklaşık 244 milyon liradır" ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, bu yatırımların milletten toplanan vergilerle yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Neden daha önceki dönemlerde bu yatırımlar yapılamıyordu da şimdiki dönemde yapılabildi? Neden 27 yıldır devam eden Karadeniz Otoyolu bitirilmedi de sadece AK Parti iktidarında 2,5 yılda yapılabildi? Bütün bunların hepsi milletin iradesiyle yapıldı. Milletin parasıyla yapıldı ama daha önce bunların yapılamamasının nedeni hükümetlerin güçlü olamamasıydı, Türkiye ekonomisinin güçlü olmamasıydı ve siyasi istikrarın olmamasıydı. Türkiye, bu 13 yılda yapmış olduklarını birinci derecede sizin reylerinize borçludur, sizin sandıklardan 13 yıl boyunca istikrarı çıkarmasına borçludur. Aynı zamanda güçlü hükümetler kurmanıza borçludur."

Önlerinde 1 Kasım seçimlerinin olduğunu anımsatan Kurtulmuş, "Bu seçimde inşallah Türkiye yeniden istikrarı seçecek. Yeniden güçlü bir Türkiye olma yolunda karar verecek. İnşallah 1 Kasım akşamı tek başına AK Parti iktidarını çıkararak bu ve benzeri hizmetlerin devamını sağlayacak" dedi.

Kurtulmuş, yeryüzünde çok güçlü bir ekonomiye sahip ülkelerden birisi olacaklarını vurgulayarak, "İnşallah sizin oylarınızla şu anda play-off'a çıkmış Türkiye ekonomisi, Allah'ın izniyle Süper Lig'e çıkacak, dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi olacak" değerlendirmesinde bulundu.

- "Türkiye bu siyasi istikrarını sürdürmek zorundadır"

Türkiye'nin bu siyasi istikrarını sürdürmek zorunda olduğunu kaydeden Kurtulmuş, şunları söyledi: "Çevremizdeki bütün ülkeler ateş çemberi gibi. Önceden uzakta bir yerde ateşler yanıyordu ama şimdi her gün sınırımızda bombalar patlıyor. 5 yıldır devam eden Suriye'deki savaşta yaklaşık 330 bin sivil vatandaş ölmüş. Suriye sokak sokak, şehir şehir bölünmüş. Bir ilçe başka bir örgütün elinde, diğer ilçe başka bir örgütün elinde. Dünyanın bütün orduları Suriye'de. Dünyada kim varsa orada güç savaşı veriyor. Olan zavallı Suriyeli halka oldu. Yakın çevreye bakıldığında sadece Türkiye güçlü bir şekilde ayakta duruyor. Biz buna ne kadar seviniyor, ne kadar hamdediyor, ne kadar şükrediyorsak bu milletin düşmanları olanlar da o kadar çok karalar bağlıyor. Türkiye bu bölgede güçlü olmak zorunda ve ayakta durmak zorunda. Onun için '1 Kasım'da AK Parti'ye oy verin' demiyoruz. Oyu kendi çocuklarınıza verin. Geleceğinize oy verin. Güçlü bir Türkiye'ye oy verin."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.