17 Şubat 2026
Altın 7019.53
BIST 12433.5
Dolar 43.7203
Euro 51.7381
Sterlin 59.3313
Ankara 10°C

LINDSAY LOHAN'IN BAŞI DERTTE!

LINDSAY LOHAN'IN BAŞI DERTTE!
MAHKEME LINDSAY LOHAN HAKKINDAKİ KARARINI AÇIKLADI..
Mahkeme Lohan'a ayrıca 'düzenli olarak alkol testinden geçme' cezası kesti.

23 yaşındaki güzel oyuncu 2007'de alkollü otomobil kullanırken yakalanarak mahkemeye çıkarılmıştı. Mahkeme o tarihte Lohan'a 'alkol eğitim derslerine katılma' cezası vermişti.

Ancak Lohan bu derslere katılmadığı gibi, davanın yeniden açılması üzerine dün katılması gereken duruşmaya da geç kalmıştı.

Beverly Hills mahkemesi yargıcı Marsha Revel, bunun üzerine ünlü yıldıza alkol izleme bileziği takılmasına karar verdi. Evinde göz hapsinde tutulan hükümlülerin bulundukları yerden uzaklaşmaları halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderen ayak bileziğine benzer bir şekilde çalışan alkol izleme bileziği, hükümlünün alkol alması halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderiyor.

Yargıç Revel, Lohan'ın ayrıca halen bir film çektiği Teksas'ta düzenli olarak alkol testinden geçmesine karar verdi. Bu çerçevede Lohan, haftanın belli günleri karakola gidip alkol muayenesinden geçecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir