21 Ağustos 2026
Altın 7079.26
BIST 14495.24
Dolar 48.0637
Euro 56.2921
Sterlin 65.7028
Ankara 30°C

Lise Öğrencilerinden Gençlik Meclisi'ne Ziyaret

Lise Öğrencilerinden Gençlik Meclisi'ne Ziyaret
Adıyaman Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencileri Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne iadei ziyarette bulundu. Ziyare

Ziyarette öğrencilere Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Ali Akıllı'da eşlik etti. Gençlik Meclisi Başkanlığı'na yeni seçilen Ertuğrul Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini de ileten öğrenciler, Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin 8 aylık faaliyet filmini izleyerek Gençlik Meclisi Başkanı Ertuğrul Yılmaz'dan Gençlik Meclisi hakkında bilgi aldı.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ertuğrul Yılmaz şöyle konuştu: "Daha önceden Gençlik Meclisi olarak ziyaret ettiğimiz Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencileri Gençlik Meclisimizi ziyaret ettiler ve Başkanlığa yeni seçilmem münasebetiyle hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencileri kent konseyimizin faaliyetlerini yapmış olduğu Konsey binamızı gezdirdikten sonra öğrenciler Kent Konseyimizin Gençlik Meclisine üyeliklerini ve devam eden ebru kursu ve bilgisayar kurslarına katılımları için kayıtlarını yaptık."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir