16 Aralık 2025
Altın 5910.895
BIST 11348.83
Dolar 42.685
Euro 50.2073
Sterlin 57.3022
Ankara 4°C

Lüleburgaz İş Adamları Derneği'nden 'satış Ve Pazarlama' Semineri

Lüleburgaz İş Adamları Derneği'nden 'satış Ve Pazarlama' Semineri
Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LiAD) tarafından düzenlenen, eğitimci yazar Yılmaz Sönmez'in katılımıyla gerçekleşecek 6 hafta süreli 'Satış ve Pazarlama' konulu eğitim semineri, 35 kişinin katılımıyla başladı. Ata İş Merkezi'ndeki top

Ata İş Merkezi'ndeki toplantıda açılış konuşması yapan LİAD Başkanı Cengiz Konca, çalışanların kendileri için değerli olduğunu ifade etti. Konca, çalışanların eğitimlerini dernek olarak önemsediklerini belirterek katılımcılara başarılar diledi.

Yönetim Danışmanı Yılmaz Sönmez ise konuşmasında, satışın bir sanat olduğunu, dolayısıyla satışın kişilikle uyumlu olması gerektiğini söyledi. Sönmez, oluşan yeni ekonomi anlayışına göre satışın, işletmenin ana faaliyeti haline geldiğini söyledi. Sönmez, "Eskiden, müşteri işletmeye gelerek alırdı. Ama bugün önce satıcı sonra üretici dönemi başladı." dedi.

Sönmez, konuşmasında, işletmelerin başarısızlıklarının sebeplerini de nakit yönetimi hatası, çalışanların ihmal edilmesi, müşterinin ihmal edilmesi, müşterinin beklentilerinin okunamaması olduğunu belirtti.

Konuşmasının sonunda Sönmez, "Artık büyük balığın küçük balığı yutamayacağı bir gerçektir, kendini yenileyen doğru satış stratejileri belirleyen işletmeler ayakta kalacaktır." diye konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir