Altın 5429.936
BIST 10924.53
Dolar 42.2029
Euro 48.8609
Sterlin 55.618
Ankara 17°C

Maden işletmelerine 1,1 milyon lira ceza

Maden işletmelerine 1,1 milyon lira ceza
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünce, 41 maden işletmesine toplam 1 milyon 140 bin 761 lira para cezası verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nce, 41 maden işletmesine toplam 1 milyon 140 bin 761 lira para cezası verildi.

Konuya ilişkin ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Maden Kanunu'na aykırı davranan 41 maden işletmesine toplam 1 milyon 140 bin 761 lira ceza uygulandı.

Ayrıca, para cezası verilen 7 şirketin de aralarında olduğu toplam 12 şirkete iptal yazısı gönderildi. 1 şirkete ise teknik eksiklik bildiriminde bulunuldu.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir