22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9623
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 20°C

Mağarada Kedi Ve Köpeklerle Yaşıyor

Mağarada Kedi Ve Köpeklerle Yaşıyor
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hayata küsen bir kişi bir aydır mağarada yaşam mücadelesi veriyor.Bağ Mah

Bağ Mahallesi'nde bulunan Muallim Bağ Çamlığı'ndaki mağaralarda kedi ve köpeklerle beraber yaşayan Hadi Hacıyusufoğlu (45),

16 yıldır eşinden ve 3 çocuğundan ayrı olduğunu söyledi.

Hiç kimseye yardım için müracaat etmediğini ifade eden Hacıyusufoğlu, "Mağarayı daha sakin ve daha güvenli buluyorum. Çarşılardan sokaklardan burası benim için daha iyi. Toplumdan kaçmıyorum az önce kedimle beraber çarşıya gittim kahve içtim geldim. Ben sokaklarda kalmaya alışığım. İstanbul'da 5 yıl sokakta kaldım. Bu hayata alıştım." dedi.

Mağara içerisinde bir battaniye, bir kaç tabak, kazan ve kaşığı bulunan Hacıyusufoğlu, arkadaşlarının kedi ve köpekler olduğunu kaydetti.

Hacıyusufoğlu, "Mağarada kedi ve köpeklerle yatıyorum. Onlar benim arkadaşlarım. Onlarla zaman geçiriyorum. Gece benim nöbetçilerim oluyorlar. Gündüzleri ise mağara dışında ağaçların altında yatıyorum. Çamlığına spor yapmaya gelen insanların verdikleri yiyeceklerle karnımı doyuruyorum. Ben burada daha huzurluyum." diye konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir