06 Kasım 2026
Altın 6564.65
BIST 11322.46
Dolar 50.1538
Euro 56.106
Sterlin 66.918
Ankara 10°C

Mahalle Halkından Yol Eylemi

Mahalle Halkından Yol Eylemi
Giresun'un Bulancak ilçesinde, yollarının tahrip edildiğini ancak yapılmadığını iddia eden mahalleli durumu protesto etti. Bulanca

Bulancak ilçesinin Uçarlı Mahallesi'nde yapılan eyleme yaklaşık 200 vatandaş katıldı. Ellerinde "Bizler mahallemizde radyasyon istemiyoruz", "Biz talimat değil yol istiyoruz", "Şirketin sorumlusunu istiyoruz" gibi dövizler taşıyan mahalle sakinleri, Bulancak Belediye Meydanı'nda kadar yürüdü.

Burada bir açıklama yapan Uçarlı Mahalle Muhtarı Dursun Köse, bir firma tarafından mahallerinin Bulancak ile bağlantısını sağlayan yol güzergahında fiberoptik kablo döşemesi yapıldığını söyledi. Köse, firma tarafından yeni asfaltlanan mahalle yolunun yeniden bakımının yapılmadığını, bu yöndeki taleplerinin ise olumsuz sonuçlandığını ifade etti. Köse, seslerini duyurma adına eylem yaptıklarını dile getirerek, haklı davalarını sonuna kadar sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Mahalle muhtarı Köse ve bazı mahalleli Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ile görüşerek sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir