17 Aralık 2025
Altın 5930.986
BIST 11329.08
Dolar 42.717
Euro 50.072
Sterlin 56.9391
Ankara -2°C

Mamak’ta Gezici Anaokulu Hizmet Vermeye Başladı

Mamak’ta Gezici Anaokulu Hizmet Vermeye Başladı
Mamak Belediyesi tarafından AB Projesi kapsamında uygulanmaya başlanan 'Dezavantajlı Bölgelerde Gezici Eğitim Otobüsü Projesi' hizmet vermeye başladı.

Mamak Belediyesi tarafından AB Projesi kapsamında uygulanmaya başlanan 'Dezavantajlı Bölgelerde Gezici Eğitim Otobüsü Projesi' hizmet vermeye başladı. Bu yıl AB Projesi kapsamından çıkarılarak Mamak’ta 9 mahallede uygulanacak gezici anaokuluna kayıtlar devam ediyor. Okul öncesi eğitimin güçlendirilmesini amaçlayan projeden yararlanmak isteyen aileler, Misket Mahallesi Pazaryeri, Kutlu Mahallesi Pazaryeri ve Karaağaç Mahallesi Sağlık Ocağı yanında bulunan gezici eğitim otobüsüne başvurularını yapacak.

Proje ile amaçlarının çocukları okula hazırlamanın yanı sıra anaokulu eğitiminin de yaygınlaştırılması olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, projenin vatandaşlar tarafından çok benimsendiğini kaydetti.

        Akgül, "Eğitim, belediyemizce en çok önem verdiğimiz alanlardan birisi. Mamak’ta okul öncesi eğitim almayan ve sosyo-ekonomik olarak dezavantajlı bölgelerde yaşayan ailelerimizin çocuklarına okul öncesi eğitim vermeyi hedefleyen projemizde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tam donanımlı bir otobüs anaokulu oluşturduk. Projemiz vatandaşlarımız tarafından çok benimsenmişti. Eğitimin küçük yaşlarda başlamasına olan inancımızla projeyi yeninde başlattık. Uygulamaya koyduğumuz anaokulumuz ile amacımız gelecek nesillere şekil vererek, çocuklarımızı okula hazırlamak. Eğitim ana kucağında başlar, okulda devam eder. Bu güzel çalışma tüm çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.
CİHAN

Mamak’ta gezici anaokulu hizmet vermeye başladı

Mamak’ta gezici anaokulu hizmet vermeye başladı

Mamak’ta gezici anaokulu hizmet vermeye başladı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir