02 Ağustos 2026
Altın 6174.48
BIST 13458.1
Dolar 47.4686
Euro 54.7711
Sterlin 63.8012
Ankara 19°C

Mamak'taki Dernekler, Sivil Toplum Merkezi’ni Paylaştı

Mamak'taki Dernekler, Sivil Toplum Merkezi’ni Paylaştı
Ankara Mamak Belediyesi'nin inşa ettiği Sivil Toplum Merkezi, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına paylaştırıldı.

Ankara Mamak Belediyesi'nin inşa ettiği Sivil Toplum Merkezi, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına paylaştırıldı.
STK temsilcileri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'le bir araya gelerek önümüzdeki ay açılışı yapılacak merkezdeki hizmet odalarını kura ile paylaştı.
STK'ların etkinlik düzenleme merkezi olacak Sivil Toplum Merkezi'nin, eğitim programlarından toplantılarına kadar her türlü faaliyete de ev sahipliği yapacağını kaydeden Akgül, "Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde faaliyet gösteren STK'lara hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Merkezimiz bütün Mamaklılara hayırlı olsun." dedi.

ALTI DERNEK ÜSTÜ YURT

Merkezin ilk iki katı hemşeri dernekleri ve STK'ların kullanımına sunuldu, diğer katlar da erkek öğrenci yurdu olarak inşa edildi. 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunda; öğrenci yemekhanesi, kantin, yatakhaneler, ders çalışma odaları, rehberlik odaları, 15 kişilik misafirhane, toplantı odası, 200 kişilik konferans salonu ve misafir yemekhanesi bulunuyor.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir