1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Manavgat'taki Dersliklerin Yüzde 60'ı Hayırseverlerden
Manavgattaki Dersliklerin Yüzde 60ı Hayırseverlerden

Manavgat'taki Dersliklerin Yüzde 60'ı Hayırseverlerden

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, derslik açığının kapanmasında hayırseverlerin katkısının büyük olduğunu bildirdi.

A+A-

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, derslik açığının kapanmasında hayırseverlerin katkısının büyük olduğunu bildirdi.
Kaymakam Bulgurlu, Manavgat'ta hayırsever eğitim gönüllülerinin katkısıyla 13 yıl içinde derslik sayısı 621'den bin 331'e yükseldiğini söyledi. Kaymakam Bulgurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç'la birlikte Manavgat Kapalı Spor Salonu yanına gıda ve el işi kermesi açan Kızılot Ahmet Yaşar Ortaokulu öğretmen, idareci ve velileri ziyaret etti.

Bulgurlu'yu kermes ziyaretinde Okul Müdürü Emin Öz karşılayarak el işi ve gıda kermesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Kermes için gözleme açan Kızılotlu eğitim gönüllüsü kadınları ziyaret eden Bulgurlu, yaptıkları işin çok ulvi bir hizmet olduğunu bir öğrencinin daha eğitim ve öğretime kazandırılması için gösterdikleri gayret için hamurunun karılmasından yufka açımına, gözlemelerin saç üstüne atılmasına kadar emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Kızılotlu eğitim gönüllüsü hanımların öğrencilerin eğitim ve öğretime kazandırılması için yaptıkları çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Bulgurlu, "Eğitim ve öğretim adına yapılan her çalışma çok kıymetlidir. Kızılotlu hanımların, bir öğrencinin daha eğitim ve öğretime kazandırılması adına okulları için gözleme yapması da anlamlı. Eğitim gönüllülerini tebrik ediyorum. Manavgat'ta son 13 yıl içinde yapılan 773 dersliğinin yüzde 60'nı eğitim gönüllüleri yaptırdı. Manavgat'a derslik kazandıran bütün eğitim gönüllülerini tebrik ediyoruz. Eğitim gönüllülerinden yeni derslikler kazandırmasını bekliyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.