16 Aralık 2025
Altın 5874.482
BIST 11320.9
Dolar 42.7093
Euro 50.263
Sterlin 57.3378
Ankara 5°C

Marmara bölgesinde kara yollarında bayram yoğunluğu yaşanıyor

Marmara bölgesinde kara yollarında bayram yoğunluğu yaşanıyor
Kurban Bayramına saatler kala memleketlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar, D-100 kara yolunun Karabük kesiminde araç yoğunluğuna neden oldu.

Bayram tatili nedeni ile memleketlerine gitmek için yola çıkan tatilciler, D-100 kara yolunun Eskipazar ilçesi sınırlarından geçen 13 kilometrelik kesiminde trafik yoğunluğunu artırdı.

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'dan yola çıkarak Karadeniz'e gitmek isteyen vatandaşların kullandığı Kemikli rampalarında kamyon ve tır gibi ağır tonajlı araçların yavaşlaması ya da sollama yapmak istemesi nedeniyle trafik yavaş seyrediyor.

Yoğun trafiğin, bayramın ilk gününde de devam etmesi bekleniyor..

Kontrollerini aralıksız sürdüren Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri kurallara uymaları ve dikkatli olmaları için uyarıyor.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir