16 Aralık 2025
Altın 5916.03
BIST 11348.83
Dolar 42.6858
Euro 50.2153
Sterlin 57.3258
Ankara 4°C

Mayın Patlamasında Yaralanan Asker, Gata'ya Sevk Edildi!

Mayın Patlamasında Yaralanan Asker, Gata'ya Sevk Edildi!
Giresun'un Dereli ilçesi Tamdere köyü kırsalında, teröristlerce yola döşenen mayının patlatması sonucu yaralanan askerlerden Osman Kaya, ambulans uçakla GATA'ya sevk edildi.

Patlamanın ardından ambulansla Samsun Askeri Hastanesi'ne sevk edilen, sonra da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Kaya'nın sağ gözünden darbe aldığı ve görme yetisini kaybetmemesi için GATA'ya sevk edilmesine karar verildi.

Bu gelişme üzerine Ankara'dan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak Samsun'a geldi. OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nden ambulansla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirilen yaralı asker Kaya, ambulans uçağa nakledilerek Ankara'ya gönderildi.

Yetkililer, patlamada Kaya'nın sağ gözünden darbe aldığı, görme kabiliyetini kaybetmemesi için acil ameliyatının gerektiği, bu nedenle de uçakla Ankara'ya sevk edilmesine karar verildiğini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir