21 Ağustos 2026
Altın 7148.54
BIST 14514.82
Dolar 48.0508
Euro 56.1534
Sterlin 65.4291
Ankara 31°C

Medya Patronu İşadamı Niyazi Önen Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'ne Üye Oldu

Medya Patronu İşadamı Niyazi Önen Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'ne Üye Oldu
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC)'ni ziyaret eden kentin önde gelen işadamlarından Ton Radyo Televizyon Yayıncılık AŞ sahibi Niyazi Önen cemiyete destek vermek amacı ile üye oldu. Çanakkale'de

Çanakkale'de görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşlarında çalışanları tek çatı altında toplayan ÇGC'nin yeni yapılanma ile birlikte yaptığı etkinlikleri yakından takip ettiğini ifade eden Önen, bu oluşuma destek vermek için üye olmak istediğini kaydetti. Cemiyet binasında yapılan ziyarette konuşan Önen, Çanakkale'nin yıllardır bu tablonun özlemini çektiğini ÇGC'nin Çanakkale'de böyle güzel bir binada hizmet edecek olmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Önen, "Her türlü konuda maddi ve manevi anlamda bu oluşumun yanındayım. Gazeteciler Cemiyeti'nin Çanakkale'ye hayırlı olmasını diliyorum. Çanakkale yıllardır gazetecilerin bir araya geldiği bir cemiyetin özlemini çekiyordu. Gazeteciler olarak bunu gerçekleştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum." dedi.

Niyazi Önen'in üyeliğinin cemiyet için ve gelecekteki yapacağı etkinlikler için çok önemli olduğunu kaydeden ÇGC Başkanı Muzaffer Altunay ise daha henüz işin başında olmalarına rağmen her geçen gün cemiyetin gücünün arttığını vurguladı.

Türkiye genelinde nüfusa gören çıkan günlük gazete sayısında iller arasında hatırı sayılır bir yerde olan Çanakkale'nin düne kadar tek eksiğinin aktif bir cemiyet olduğunu dile getiren Altunay, "Çanakkale'de tüm çalışan arkadaşlarımızı kapsayacak bir yapılanma içine girdik. Bizim amacımız, meslektaşlarımızın haklarını savunmak ve kurumlar ile gazeteciler arasında köprü vazifesi görmek. Bu bağlamda sizin gibi önemli bir işadamı ve medya sahibinin cemiyetimize üye olması çok önemli. Sizin bu desteğiniz bizi daha fazla çalışmaya ve projeler üretmeye sevk edecek. Bugün olduğu gibi yarında sizden maddi ve manevi desteğinizi bizden esirgemeyeceğiniz düşünerek tüm arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyarette ÇGC'nin kurucu başkanı İsmet Akıncı ve çok sayıda basın mensubu da bulundu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir