10 Ağustos 2026
Altın 6640.43
BIST 13867.54
Dolar 47.7069
Euro 55.136
Sterlin 64.231
Ankara 34°C

Mehmet Ali Ağca serbest!

Mehmet Ali Ağca serbest!
Gazeteci-yazar Abdi İpekçi cinayeti ve iki ayrı gasp suçundan hükümlü Mehmet Ali Ağca, işlemlerin tamamlanmasının ardından Sincan F tipi Cezaevi'nden bu sabah tahliye edildi.Ağca'yı taşıyan polis arabasının da bulunduğu konvoy,Ankara Ceza İnfaz Kurumları

Cezaevinden tahliye olan Mehmet Ali Ağca'nın avukatlarından Melahat Uzunoğlu, ''GATA'da daha önce verilen raporun geçerli olacağını düşünüyorum.'' açıklaması yaptı.
Ağca'nın GATA'daki kontrolün ardından Abidinpaşa'daki Asker Alma Bölge Başkanlığı Keçiören Askerlik Şubesi'ne getirilmesi bekleniyor. Askerlik Şubesi önünde açıklama yapan Ağca'nın avukatlarından Uzunoğlu, ''Abidinpaşa'daki Asker Alma Başkanlığı'nın Keçiören Askerlik Şubesi'ne gelmesi gerekiyor. Şu anda kendisi GATA'da. GATA'da daha önce kendisine anti-sosyal kişilik bozukluğu raporu verilmişti. Bu raporun geçerli olacağını düşünüyorum.'' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir