18 Ağustos 2026
Altın 6728.99
BIST 14127.98
Dolar 47.9179
Euro 55.5492
Sterlin 64.8103
Ankara 29°C

Mersin'de Öğrenci Bıçaklayan Zanlı Polise Teslim Oldu

Mersin'de Öğrenci Bıçaklayan Zanlı Polise Teslim Oldu
Mersin Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada bir öğrenciyi bıçaklayan ve aracıyla kaçarken de iki öğrenciye çarparak yaralanmasına neden olan öğrenci teslim oldu.Henüz belirlenemey

Henüz belirlenemeyen nedenle Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesinde öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada Meslek Yüksek Okulu Otomasyon Bölümü öğrencisi Tayfun Çelik bıçaklandı. Çelik'i bıçakladığı iddia edilen üniversite öğrencisi M.Ş., 33 RC 813 plakalı araç ile olay yerinden kaçarken yerleşke çıkışında Derya Kaya ve Didem Arıcı isimli öğrencilere çarptı. Yaralanan iki kız öğrenciden biri Mersin Devlet Hastanesi'ne diğeri ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Öte yandan bıçaklanan Tayfun Çelik ambulans ile Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Yaralanan Çelik'in tedavisi sürerken arkadaşları ile hastane güvenlikçileri arasında acil servis içinde arbede yaşandı. Bunun üzerine fakülteye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler hastanede arbede çıkaran öğrencilerin ifadesine almak üzere polis merkezine götürmek isteyince tekrar gerginlik yaşandı. 3 öğrenci gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay yerinden kaçan M.Ş.'nin, daha sonra polis merkezine gelerek teslim olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir