10 Ağustos 2026
Altın 6657.79
BIST 13779.39
Dolar 47.712
Euro 55.1972
Sterlin 64.1911
Ankara 23°C

Mersin'de Terör Örgütü Yandaşları Vatandaşların İş Yerlerine Saldırdı!

Mersin'de Terör Örgütü Yandaşları Vatandaşların İş Yerlerine Saldırdı!
Mersin'de terör örgütü yandaşları vatandaşların iş yerlerine taş ve molotof ile saldırdı. Saldırı sonucu iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın "Kürt meselesinde muhatap bulmadım çekiliyorum" açıklamalarını bahane eden örgüt yandaşları korsan gösterilerine akşam da devam etti.

Şevket Sümer Mahallesi'ndeki ara sokaklarda polislere saldıran örgüt yandaşları Gündoğdu Mahallesi'nde ise bazı vatandaşların iş yerlerine taş ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Saldırı sonucu bir kahvehane ile beyaz eşya mağazasının camları kırıldı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri maddi hasar oluşan iş yerlerinde inceleme yaptı. Polisin kenar mahallelerdeki güvenlik önlemi sürüyor..

Öte yandan, beyaz eşya mağazasının daha önce bir defa kahvehanenin ise 4 defa örgüt yandaşlarının saldırısına uğradığı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir