1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Meryem Uzerli'ye setten şok sözler
Meryem Uzerliye setten şok sözler

Meryem Uzerli'ye setten şok sözler

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli dizi setlerinde gerçekten bir sultan gibi yaşatılmış! Muhteşem Yüzyıl'ın yönetmen asistanı Instagram'da öyle bir paylaşım yaptı ki, durum herşeyi anlatıyor..

A+A-

"Muhteşem Yüzyıl"daki koşullardan şikayet ederek çekimleri bırakan Meryem Uzerli'ye yönetmen asistanı Burcu Alptekin'den tepki geldi..

"Pamuklarda yaşatılan bir oyuncuydu. Nisanda 15, martta 11 gün çalıştı. Acaba kim kimi sömürdü? Hayat ne tuhaf Sayın Meryem Uzerli! Burada emeğini yediğiniz 200 kişilik bir ekip var ve o ekibin aileleri var."

SETTEN MERYEM UZERLİ'YE SİTEM

Muhteşem Yüzyıl'ın dizi çekimlerini bırakıp Berlin'e dönen Meryem Uzerli'yle yapım şirketi Tim's Production arasında ipler koptu.

Yeni sezonda, 15 yıllık zaman atlaması yaşanacağı ve Meryem Uzerli yerine daha olgun yeni bir Hürrem'le çalışılacağı öğrenildi.

Yönetmen asistanı Burcu Alptekin, instagram sayfasından şu mesajı gönderdi:

"Meryem Uzerli haftada 5 gün, maksimum 10 saat çalışan, pamuklarda yaşatılan bir oyuncuydu. Aldığı para kimseyi ilgilendirmez ama otelin masraflarını yapım şirketinin karşıladığı, sete özel araba ve şoförüyle gelen, haftalık izinleri dışında 4 gün de Almanya'ya gitme lüksü olan bir oyuncuydu.

Nisanda 15, martta 11 gün çalışmıştı. Acaba kim kimi sömürdü? Hayat ne tuhaf Sayın Meryem Uzerli.

Burada hakkını ve emeğini yediğiniz 200 kişilik bir ekip ve onların aileleri var."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.