19 Aralık 2025
Altın 5946.251
BIST 11335.05
Dolar 42.7869
Euro 50.1699
Sterlin 57.2582
Ankara -3°C

Metrobüs Seferlerin İptaline Vatandaş Hazırlıksız Yakalandı

Metrobüs Seferlerin İptaline Vatandaş Hazırlıksız Yakalandı
İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanması yayalaştırma çalışmaları nedeniyle yasaklandı!

İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanması yayalaştırma çalışmaları nedeniyle yasaklandı. Valilik Taksim’e çıkışları önlemek için koyduğu ulaşım yasakları da uygulanmaya başlandı.

Valilik kararı gereğince saat 05.00’dan itibaren metrobüs seferleri, saat 06.00'dan itibaren de İDO'nun Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na yolcu seferleri, Kabataş-Taksim finüküler sistemi, Taksim ile Şişhane, Hacıosman, Levent metro istasyonları arasındaki seferler durduruldu.

Metrobüs seferlerinin iptal olduğundan habersiz olan bazı vatandaşlar, uzun süre duraklarda metrobüs bekledi. Durak girişlerine şerit çekilirken duvarlara uyarı yazıları asıldı. Uzun süre metrobüs bekleyen bazı vatandaşlar, seferlerin iptal edilmesini öğrenince duruma isyan etti. Uzun süre durakta bekleye bir vatandaş, “Bir saattir burada bekliyorum. Aradım yetkilileri bir cevap yok. Yapacak bir şey yok yani.” dedi.

Metrobüsün uzun süre gelmemesi üzerine vatandaşlar duraktan ayrıldı. CİHAN

Metrobüs seferlerinin iptaline vatandaş hazırlıksız yakalandı

Metrobüs seferlerinin iptaline vatandaş hazırlıksız yakalandı

Metrobüs seferlerinin iptaline vatandaş hazırlıksız yakalandı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir