1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Opr. Dr. Bilal Arıkan Getirildi
Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliğine Opr. Dr. Bilal Arıkan Getirildi

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Opr. Dr. Bilal Arıkan Getirildi

Sağlık Bakanlığı’nın Kamu Hastaneleri Birliği dönüşüm politikaları çerçevesinde Midyat Devlet Hastanesi yönetiminde değişiklik yapıldı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı’nın Kamu Hastaneleri Birliği dönüşüm politikaları çerçevesinde Midyat Devlet Hastanesi yönetiminde değişiklik yapıldı. Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Bilal Arıkan, Hastane Yönetici Ve Başhekimliği görevine atanırken, Başhekim Yardımcılığı'na Uzm. Dr Ahmet Nas, İdari Mali İşler Müdürü Beyazıt Arslan, yardımcılığına Hıdır Akıncı, Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü'ne ise Yonca Altınok atandı.

        Sağlık Bakanlığı’nın yeni sistem politikalarıyla vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesinin hedeflendiğini vurgulayan Hastane Yöneticisi ve Başhekim Opr. Dr Bilal Arıkan hastane hakkında genel bilgiler verdi. Arıkan, "Şuanda 10 yataklı erişkin yoğun bakımımız mevcut. Mevut hekim sayımız 30 olurken, yapılan artışla çocuk yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerini hizmete koyacağız.” dedi.

        150 yatak kapasiteli hastanede günde ortalama bin kişiye hizmet verildiğini kaydeden Arıkan, "Bizim hedefimiz çok daha fazla vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bölgenin en modern sterilizasyon ünitesine sahibiz. Fizik tedavi ünitesi malzemeleri gelme aşamasında inşallah bir iki ay içerisinde gelir onu da aktif hale getiririz diye tahmin ediyoruz. Birçok konuda donanımlı olan hastanemizde hedefimiz vatandaşlarımıza her anlamda kaliteli hizmet sunmak.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Opr. Dr. Bilal Arıkan getirildi

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Opr. Dr. Bilal Arıkan getirildi

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Opr. Dr. Bilal Arıkan getirildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.