1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Midyat Gençlik Merkezi Öğrencileri 'Vesile'yi İzledi
Midyat Gençlik Merkezi Öğrencileri Vesileyi İzledi

Midyat Gençlik Merkezi Öğrencileri 'Vesile'yi İzledi

Mardin'in Midyat Kaymakamlığı tarafından desteklenen Midyat Gençlik Merkezi (MGM) öğrencileri, 'Vesile' adlı tiyatro oyununu izledi.

A+A-

Mardin'in Midyat Kaymakamlığı tarafından desteklenen Midyat Gençlik Merkezi (MGM) öğrencileri, 'Vesile' adlı tiyatro oyununu izledi. Yaklaşık 500 öğrencinin izlediği oyun büyük beğeni topladı.

Özel Mehmet Nezih Erdem İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda 8 kişilik Fırat Kültür Merkezi (FKM) tiyatro oyuncularından oluşan ekip sahneledi. Murat Genç'in yazdığı ve Murat Gedik’in yönettiği oyunda, üniversiteyi kazanan bir gencin başından geçen olaylar, mizahi bir dille anlatıldı.

Sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerini tiyatroyla buluşturduklarını belirten MGM öğretmenlerinden Halit Koca, yaklaşık 500 öğrencinin katıldığını ve benzer etkinliler düzenleyeceklerini belirtti.

Tiyatrodan çok etkilendiğini belirten Bünyamin Şükrü Demir ise "Bize bu imkanı sunan kaymakamımıza ve gençlik merkezindeki öğretmenlerimize teşekkür ederim. Tiyatrodan aldığım ders ise üniversiteyi kazanırsam her yerde kalınmayacağını öğrendim.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Midyat Gençlik Merkezi öğrencileri 'Vesile'yi izledi

Midyat Gençlik Merkezi öğrencileri 'Vesile'yi izledi

Midyat Gençlik Merkezi öğrencileri 'Vesile'yi izledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.