1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Erdinç, Karate Elbisesi Giyip Gösteri Yaptı
Milletvekili Erdinç, Karate Elbisesi Giyip Gösteri Yaptı

Milletvekili Erdinç, Karate Elbisesi Giyip Gösteri Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Karate İl Temsilcisi Şeyhmus Aylık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Karate İl Temsilcisi Şeyhmus Aylık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Türkiye Karate Federasyonu Bölge Temsilciliği de yapan Milletvekili Erdinç, burada ziyaret anısına kendisine hediye edilen karate elbisesini giydi.

Erdinç, “Adana’da karatenin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni şampiyonlar çıkarmak için sonuna kadar destekleyeceğiz.” sözünü verdi.

Uluslararası Milli Hakem ve Antrenör Metin Yavuz’un Halk Eğitim Merkezi’ndeki okulunda, yöneticilerle birlikte ‘karate’ gösterisi yapan Erdinç, burada usta bir dövüşçü olduğunu ispatladı.

Antrenmanla ter atan Erdinç’e burada Karete İl Temsilcisi Şeyhmus Aylık, yönetim kurulu üyeleri Fahrettin Coşkun, Halil Burga, Mehmet Özler, Gülten Doğaner Uğur Yanarateş ve Taner Aysu eşlik etti.
Karateye ilgi duyan gençlere antrenmanlara katılmaları çağrısında bulunan Milletvekili Erdinç, “Hükümet olarak her zaman sporcunun yanında olduk, elimizden geldiği kadar bundan sonra da spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karate İl Temsilcisi Şeyhmus Aylık da Şükrü Erdinç’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
CİHAN

Milletvekili Erdinç, karate elbisesi giyip gösteri yaptı

Milletvekili Erdinç, karate elbisesi giyip gösteri yaptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.