1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Mustafa Demir: Türkiye'nin Güçlenmesinden Rahatsız Oldular
Milletvekili Mustafa Demir: Türkiyenin Güçlenmesinden Rahatsız Oldular

Milletvekili Mustafa Demir: Türkiye'nin Güçlenmesinden Rahatsız Oldular

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'nin güçlenmesinin birilerini rahatsız ettiğini belirterek, "Ülkenin güç kaybetmesini, huzur ortamının bozulmasını kimse başaramaz, çünkü hepimiz biriz, birliğimiz de demir gibi sağlamdır.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'nin güçlenmesinin birilerini rahatsız ettiğini belirterek, "Ülkenin güç kaybetmesini, huzur ortamının bozulmasını kimse başaramaz, çünkü hepimiz biriz, birliğimiz de demir gibi sağlamdır." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Tekkeköy ilçesi Kutlukent Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Aydın Karmil, AK İl Yönetim Kurulu Üyesi Meliha Bayraktar, İl Genel Meclisi Üyesi Özkan Karakaya ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği milletvekili Demir, esnafın sorunlarını dinledi, talep ve önerilerini aldı. Kıraathane ve evlere uğrayan, güzergahtaki vatandaşlarla görüşen Demir, hükümet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tekkeköy ilçesinin merkezi yönetim yatırımları ile önemli gelişim sürecine girdiğini, bu sürecin yerel seçimlerle birlikte AK Partili bir belediye başkanı ile artarak devam edeceğinin altını çizen Demir, halkın desteği ile bu sürecin başarı ile tamamlanacağına inandıklarını, AK Partili bir belediye başkanını artık ilçe halkının arzu ettiğini belirtti.
Ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan milletvekili Demir, yerel yönetimin yanında merkezi yönetimin yaptığı önemli çalışmalar sonucunda Türkiye'nin güç kazanması, gelişmesi, ekonomisinin şaha kalkması, demokrasi, insan hakları gibi bir çok alanda standartların üzerine çıkılması, dünyayı etkileyen projelerin hayata geçilmesi, Türkiye'nin güç dengesini sağlayan bir ülke konumuna ulaşmasının bazı kesimlerce büyük endişeler oluşturduğuna dikkat çekti.
Türkiye'nin güçlenmesinden birilerinin rahatsız olduğunu, ülkenin kan kaybetmesini isteyen iç ve dış bazı unsurların ülke üzerinde çeşitli oyunları denediğini ifade eden Demir, "Kim ne yaparsa yapsın bu ülkenin güç kaybetmesini, huzur ortamının bozulmasını kimse başaramaz, çünkü hepimiz biriz, birliğimiz de demir gibi sağlamdır. Türk halkı birbirine kenetlidir, sağ duyuludur. Halkın arkasında olduğu iktidar ise hizmet seferberliğini sürdürmektedir. Hiç bir vatandaşını diğerinden ayırmadan hizmet eden, herkese eşit mesafede olan, her bir vatandaşın hakkını koruyan, aldığı vekaletin sorumluğunu üzerinde taşıyan AK Parti iktidarı, vatanına, milletine yararlı olmak için var gücüyle çalışmaktadır. Türkiye'nin son 10 yılda yaşadığı gelişim, değişim, gücüne güç katması dışta ve içte belli kesimlerde rahatsızlık oluşturuyor. Varsın olsunlar, halkımız artık her şeyin farkında Türkiye için el ele verdik, yolumuz doğru, halkımızla omuz omuza yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Demir, gezi boyunca vatandaşların sorularını da cevaplarken, işyerlerindeki faaliyetler hakkında da bilgi aldı.



CİHAN

Milletvekili Mustafa Demir: Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız oldular

Milletvekili Mustafa Demir: Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız oldular

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.