1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Milli Piyango Sonuçları açıklandı!
Milli Piyango Sonuçları açıklandı!

Milli Piyango Sonuçları açıklandı!

Milli Piyango sonuçları belli olmasının ardından, Milli Piyango bilet sorgulama sayfası da kullanıma açıldı.

A+A-

 Milli Piyango sonuçlarına göre; bu sene 70 milyon liralık dudak uçuklatan dev ikramiye İstanbul’dan bir kişiye yani tam bilete çıktı. Son 26 yıllık dönemdeki yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, en fazla çeyrek bilete isabet etti. İkramiyenin en az isabet ettiği bilet ise tam bilet. Tam biletler daha az basıldığı için ikramiye çıkma olasılığı daha az görülüyor.

Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş sonuçları açıklandı. Her sene olduğu gibi bu sene de, Milli Piyango çekiliş sonuçları büyük bir merak ve heyecan içerisinde bekleniyordu.. MPİ bu kez bir yeniliğe gitti ve Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş sonuçlarını saat 15.00’te açıklamaya başladı. Milyonlarca vatandaş biletine çıkma ihtimali bulunan ikramiyeyi öğrenmek için MPİ tam listesi için akın etti. İkramiye İstanbul’da bir tam bilet alan bir talihliye çıktı. Amorti sayıları ise, 4 ve 9 oldu.

MİLLİ PİYANGO’DA AMORTİ HANGİ NUMARALARA ÇIKTI?

Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye, “7615536” numaralı tam bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezi İstanbul olarak açıklandı. 70 milyonluk büyük ikramiye tam biletle İstanbul'daki bir talihliye çıktı. Çekiliş sonunda zengin olamayanların bir sonraki hayali de 2020 yılına girerken gerçekleştirilecek olan büyük ikramiye çekilişine kaldı. 4-9 rakamlarına sahip olan biletlere ise amorti vurdu.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milli Piyango İdaresi bilet sorgulama işlemini başlatır başlatmaz, Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sitesine giriş yapmak yeterlidir. Bilet sorgulama ekranında yer alan çekiliş tarihini seçtikten sonra bilet numarasını yazmak gerekmektedir. Ardından “Sorgula” butonuyla bilet sorgulama işlemi tamamlanır. Aşırı yoğunluktan dolayı açılma süresi gecikebilir.

MPİ BİLET SORGULAMA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.