12 Aralık 2025
Altın 5939.851
BIST 11279.28
Dolar 42.69
Euro 50.1231
Sterlin 57.1553
Ankara 7°C

MİLYONLARINI BORSAYA YATIRIYOR

MİLYONLARINI BORSAYA YATIRIYOR
Türkiye'nin ekran fenomeni olan Acun Ilıcalı’nın parasını borsada değerlendirdiği ortaya çıktı!

Yaptığı eğlence ve yarışma programlarıyla kısa sürede televizyon dünyasının en önemli isimleri arasına giren Acun Ilıcalı’nın parasını borsada değerlendirdiği ortaya çıktı!

Ilıcalı’nın, televizyon programlarından kazandığı büyük serveti, İstanbul Portföy isimli şirket yönetiyormuş! Acun Ilıcalı’nın borsada yatırıma yönlendirdiği servetinin ise, yaklaşık 60 milyon lira olduğu belirtiliyor.

BANKA faizlerinin hızla düşmeye devam etmesi, döviz ve alternatif yatırım araçlarında büyük getiri fırsatlarının kalmaması üzerine Ilıcalı’nın, parasını profesyonel borsacılardan oluşan bir ekibe emanet ettiği belirtiliyor. Ilıcalı gibi birçok ünlünün de daha yüksek getiri elde edebilmek adına son dönemde portföy yönetim şirketlerinin kapısını çalmaya başladığı vurgulanıyor.

Acun Ilıcalı’nın, şirket yöneticilerine riskli yatırımlardan uzak kalmak kaydıyla mevduattan daha fazla para kazanmayı talep etmesi üzerine, kendisine özel bir yatırım sepeti hazırlandığı ifade ediliyor..

43 yaşındaki Acun Ilıcalı, yeni sezonda 16 yıl boyunca çalıştığı Çukurova Grubu'na ait Show TV'den ayrılarak, Doğuş Grubu'nun Star TV'sine geçti! Ilıcalı ve Show TV arasındaki ilişkilerin, yaklaşık 80 Milyon Liraya ulaşan alacaklar nedeniyle gerildiği basına yansımıştı.. Yine basına yansıyan haberlerde, Doğuş Grubu'nun Acun Ilıcalı'ya 70 MİLYON lira transfer ücreti verdiği iddia edilmişti!

Ilıcalı da 70 milyon rakamının yanlış olduğunu daha fazla gelir elde edeceğini açıklamıştı..

"Survivor", “Var mısın Yok musun”, "Yetenek Sizsiniz" ve "O Ses Türkiye" gibi eğlence ve yarışma programlarına imzasını atan Ilıcalı’nın sadece 2011 yılında 90 milyon liraya yakın gelir elde ettiği belirtiliyor. (borsagundem.com)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir