06 Temmuz 2026
Altın 6266.62
BIST 14424.54
Dolar 46.7981
Euro 53.5711
Sterlin 62.4076
Ankara 22°C

Minibüsün İçinde 4 Bidon Çalıntı Mazot Çıktı

Minibüsün İçinde 4 Bidon Çalıntı Mazot Çıktı
Güngören’de, kamyonlardan mazot çaldığı öne sürülen bir kişi, minibüsle kaçmaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

Güngören’de, kamyonlardan mazot çaldığı öne sürülen bir kişi, minibüsle kaçmaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı. Polis ekipleri ile yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli D-100 Karayolu trafiğinin yavaşlatılması sonucunda yakayı ele verdi. Camları siyah perdelerle kapatılmış minibüste çok miktarda mazot bulundu.

Davutpaşa'daki Yıldız Teknik Üniversitesi'nin arkasında park halindeki kamyondan mazot çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekibin olay yerine gitmesiyle 34 TS 7602 plakalı Magirus marka minibüse binen Metin P. (32) kaçmaya başladı. Saat 23.00 sıralarındaki olayda, ara sokaklarda yaşanan kovalamacanın ardından, Metin P. minibüsle D 100 karayoluna çıkarak Boğaziçi Köprüsü istikametine döndü. Minibüsü yakalamak için çok sayıda emniyet ekibi seferber oldu. Haliç Köprüsü çıkışı Halıcıoğlu civarında trafik polisleri trafiği yavaşlattı. Ekiplerin yolu kesmesiyle kaçamayacağını anlayan Metin P. minibüsü polis ekiplerinin üzerine sürdü. Ancak minibüsü durdurmak zorunda kaldı. Kıskıvrak yakalanan Metin P. Kelepçelenerek polis aracına bindirildi.

Bu sırada minibüsün motor bölümünde küçük bir parlama yaşandı. Kısa süreli paniğe yol açan minibüste çıkan küçük çaplı yangın, polisler tarafından yangın tüpleriyle müdahale edilerek söndürüldü.

Çekiciye yüklenen minibüs Güngören Şehit Osman Kahraman Polis Merkezi'ne götürüldü. Minibüsün içinde ve bagaj bölümlerinde içi mazot dolu 4 bidon ve 7 boş bidon, hortum, huni ve bir adet ekmek bıçağı bulundu. Zanlının benzer suçlardan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Şüphelinin polis merkezindeki sorgusu sürüyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir