Konferansta konuşan Yrd. Dr Sezer Kısa, ülke ve dünya gündeminde olan domuz gribinden korunmanın yollarını anlattı. Kısa, salgından korunmanın en etkin yolunun temizlik olduğuna dikkat çekti.
Gonca Anaokulu Müdürü Erol Özdem ise "Sağlıklı Günler" sloganıyla başlattıkları program çerçevesinde etkinliklerin devam ettiğini ifade etti. Özdem, "Öğrencilere hijyenin önemi ile ilgili tiyatro gösterisi, okul hemşiresi tarafından seminer ve slâyt gösterisi yapıldı. Öğrencilerimize tiyatro ve seminerden sonra ellerini yıkama alışkanlığı kazandırma alışkanlığı için sabun hediye edildi. Hastalıklara karşı dayanıklı olmak için vitamin partisi düzenlendi ve öğrencilerimize taze sıkılmış mandalina, elma ve havuç ikram edildi." dedi.
Özdem, konferansa katılan velilere de taze sıkılmış elma, mandalina ve havuç ikram ettiklerini belirterek, konferansa katılan velilere teşekkür etti.
(CİHAN)