Altın 5412.269
BIST 10971.52
Dolar 42.0266
Euro 48.4629
Sterlin 55.2827
Ankara 3°C

Mısır'da bir dava bir suikast

Mısır'da bir dava bir suikast
Mısır'da askeri darbeyle yönetimden uzaklaştırılan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi bugün bir kez daha hakim karşısına çıkarılırken, ülke bir suikastle sarsıldı!

Mısır İçişleri Bakanı Teknik Büro müdürü Muhamed Said, başkent Kahire'de evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

Mısır İçişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili, "İçişleri Bakanı Teknik Büro müdürü General Muhammed Said, silahlı kişilerin saldırısına uğradı. Said'i vuranlar kaçtı" dedi.

Mısır'da 3 Temmuz'da askeri darbeyle yönetimden uzaklaştırılan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi de bugün bir kez daha hakim karşısında. 

Mursi, ilk duruşmasına çıkacağı davada 2011 yılında 25 Ocak devrimi sırasında cezaevinden kaçmakla suçlanıyor.

Dava başkent Kahire'deki polis akademisinde görülecek. Bugünkü duruşmanın Mısır televizyonları tarafından canlı yayınlanması bekleniyor.

Eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile birlikte 130 kişi daha yargılanıyor. 3 Temmuz'daki askeri darbeyle görevinen uzaklaştırılan Muhammed Mursi, toplam beş davada yargılanıyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir