20 Ağustos 2026
Altın 6931.3
BIST 14394.91
Dolar 47.9549
Euro 56.2048
Sterlin 65.2257
Ankara 25°C

Mobeseler, Trafik Kuralı İhlalleri Sonucu Yaşanan Kazaları Kaydetti

Mobeseler, Trafik Kuralı İhlalleri Sonucu Yaşanan Kazaları Kaydetti
Sivas'ta mobese kameralarına takılan görüntüler dikkatsizliğin nelere mal olduğunu gözler önüne seriyor. Yaya geçidini kullanmayan ve kırmızı ışık ih...
Sivas'ta mobese kameralarına takılan görüntüler dikkatsizliğin nelere mal olduğunu gözler önüne seriyor. Yaya geçidini kullanmayan ve kırmızı ışık ihlali yapan vatandaşlara araçların çarpma anı ve yine kural ihlali yapan arabaların çarpışma anları saniye saniye kameralara takıldı.

Suç işlenmesini önlemek ve suçluya kısa sürede ulaşmak amacıyla kent merkezinin kritik noktalarına yerleştirilen mobese kameraları, trafik kuralı ihlallerini de an be an kaydediyor. İlk görüntüde Atatürk Caddesi üzerinde yaya geçidini kullanmayan bir vatandaş aracın altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde, yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa halk otobüsü çarpıyor. Ayağından yaralanan vatandaş, yolun kenarına düşerek ölümden dönüyor.

İkinci mobese görüntüsü de Karaağaç Köprüsü civarında yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiden birisine hızla gelen arabanın çarpma anı. Ani bir hareketle geri dönün vatandaş, araç altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Yine İnönü Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara motosikletin çarpma anı mobese kamerası tarafından görüntülendi.

Kayseri Caddesi otogar köprüsü üstündeki kameraya yansıya görüntüde, seyir halindeki kamyonet, kavşağı dönmeye çalışırken birden yan yatıyor. Kaza maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti.

50. Yıl Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan araçların çarpışma anı da mobese kamerası tarafında saniye saniye kaydedildi. Kazada, çarpışmanın etkisiyle araçlarda hasar oluşurken, yaralanma olmadı.

4 İşletme Kavşağı'nda da ışık ihlali yapan tanker ile taksi çarpıştı. Maddi hasarla sonuçlanan kaza sonrası sürücüler, kazayı uzun süre tartıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir