1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Moğolistanlı İşadamları Akyazı'da
Moğolistanlı İşadamları Akyazıda

Moğolistanlı İşadamları Akyazı'da

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği(SAGİAD)Akyazı Şubesi, Moğolistanlı iş adamlarını ağırladı.

A+A-

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği(SAGİAD)Akyazı Şubesi, Moğolistanlı iş adamlarını ağırladı.

Akyazı’da bazı fabrikaları ziyaret ettikten sonra ATSO tarafından verilen öğlen yemeğine katılan Moğolistanlı işadamları, Türkiye'de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Burada konuşan ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, topluma, cemiyete yapılan her türlü hizmetin bir ibadet olduğunu ifade etti. Bayraktar, "Eğitim düzeyi yüksek olan ülkeler, ekonomide, teknolijide ileri seviyede yüksek olmuşlardır. Eğitime önem veren kurumlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum." dedi. Sivil toplum örgütlerin birliğinden güç doğduğunu vurgulayan Bayraktar "Birlikten güç doğar, akabinde bereket oluşur. SAGİAD proje oluşturmada, vizyon üretmede ideallerinden kutluyorum. Bu vatan bizim, bu ülke bizim, bu bayrak bizim, herkes vazifesinin hakkını versin.”şeklinde konuştu.
Bir ülkenin kalkınmasının ihracata bağlı olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ”Dünyanın her yerinde önemli işbirlikleri kuruluyor. İnşallah bundan sonra da Moğal iş adamları bu heyetlerin içinde olacak. Moğol heyetinin bu tecrübelerinden faydalanmasını umuyoruz? Moğalistan’dan gelen misafirlerimize her türlü desteği sağlayacağımızı, katılımlarından dolayı şükranlarımı sunarım." dedi.

Moğol iş adamlarını Akyazı’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden SAGİAD Akyazı Şube Başkanı Hüseyin Kav, "İşadamlarının ufkunu açmaya hedefliyoruz. Bölgedeki iş dünyasının hacmini artırmak ve ivme oluşturmak azmindeyiz. Dünyadaki gelişimi takip ve başarımızı sürdürmek için eğitimli, donanımlı, kültürlü ve dürüst kadrolardan oluşan Akyazı işadamları ekibimizle Moğolistanlı iş adamlarının bilgi ve tecrübelerini paylaşmalar, ticaret hacmimizi artıracaktır. Ticaret köprüsü kurularak, ülkemizin kalkınmasında faydalı olacağına inandığımız iş görüşmelerini son derece önemsiyoruz. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Türk işadamlarını ülkelerine yatırım yapmaya davet eden Moğol işadamları ise özellikle konut yapımı, dericilik ve turizm sektöründe yatırım fırsatları olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından SAGİAD Başkanı Hüseyin Kav, Moğol heyetine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. CİHAN

Moğolistanlı işadamları Akyazı'da

Moğolistanlı işadamları Akyazı'da

Moğolistanlı işadamları Akyazı'da

Moğolistanlı işadamları Akyazı'da

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.