03 Ağustos 2026
Altın 6168.76
BIST 13419.73
Dolar 47.5302
Euro 54.7564
Sterlin 63.6237
Ankara 34°C

Mudanya'da Karayolları Güvenliği Haftası Kutlamaları

Mudanya'da Karayolları Güvenliği Haftası Kutlamaları
Bursa'nın Mudanya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Uluslararası Karayolları Güvenliği Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Uluslararası Karayolları Güvenliği Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sürücülere şeker ikramında bulunan trafik polisleri, hafta dolayısıyla emniyet ve jandarma birimlerinin kullandığı araç ve gereçlerden oluşan trafik sergisi açtı.

Mudanya'da İskele Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan programa Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Garnizon Komutanı Bnb. Oğuz Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Kartal Saldırış ile siyasiler ve daire amirleri katıldı. Törende konuşan Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mümin Güngör, sürücülerin ve vatandaşların trafik bilgilerini arttırmak amacıyla eğitim programlarını arttırdıklarını belirterek, yeni yıldan bu yana 3 bin 250 öğrenciye trafik konusunda eğitimler verdiklerini söyledi. 2013 yılında bu sayıyı 6 bine çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Güngör, kazaların önlenmesi için STK'lara, yerel yöneticilere ve vatandaşlara büyük görevlerin düştüğünü söyledi. Güngör, yaşanan trafik kazalarında insan kusurunun yüzde 98 olduğunu ifade etti.
Daha sonra Atatürk Anıtı'nda açılan trafik standını inceleyen protokol üyeleri, trafik ekiplerinin kullandığı araç ve gereçleri inceledi. Ekipler, hafta dolayısıyla sürücülere de şeker ve broşürler dağıttı.

CİHAN

Mudanya'da karayolları güvenliği haftası kutlamaları

Mudanya'da karayolları güvenliği haftası kutlamaları

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir