1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muğla Belediye Başkan Adayını Açıkladı
Muğla Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Muğla Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Recep Tayyip Erdoğan Muğla'da katıldığı yemekte konuşma yaptı. Konuşmasında Muğla belediye başkan adayını da açıkladı!

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Muğla'da katıldığı yemekte konuşma yaptı. Konuşmasında Muğla belediye başkan adayını da açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Muğla'da Ak Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği yemekte konuşma yaptı. Konuşmasında BDP, MHP ve CHP'ye de eleştirilerde bulundu.

Erdoğan, AK Parti Muğla Teşkilatı tarafından Marmaris ilçesindeki bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katılarak, konuşma yaptı. İşte konuşmasından satır başları:


MUĞLA İÇİN HEDEFLER

-Muğla'nın içme suyu ve kanalizasyon alt yapısı tamamlanacak. Muğla'nın güçlü bir itfaiye yapısı olsun. Büyükşehire dönüşmesi ile birlikte alacağı ödenek daha da artacak. AK Parti büyük tecrübeler edindi. Belediyecilik yönetiminde dünyada sayılacak işler yaptı.

-Muğla en önemli turizm merkezlerimizden biri. Biz iktidara gelmeden önce İstanbul'da kongre merkezi yoktu. En az 3 bin kişilik salondan bahsediyorum. Biz bir taraftan Haliç Kongre Merkezi'ni yaptık, bir taraftan da Harbiye'de 3300 kişilik bir salon yaptık. Bunlar sizin rekabet gücünüzü arttıryor. Muğla bu tür eserlere kavuştuğu zaman turizm merkezi değil aynı zamanda uluslararası kongrelerin de merkezi olacak. Antalya gibi olacak. Hava trafiğinde bir sıkıntı yok. Bu tür toplantıları yapmamızda sıkıntı olmayacak. Güzellikse güzellik Muğla'da hepsi var.

Bizim bayrağımıza tahammül edemeyen bir zihniyet bu ülkede politika yapabilir mi? Biz bu topraklar için bu bayrak için mücadalemizi aynı kararlılıkla sürdürdük ve sürdüreceğiz. Biz hep tek millet, tek bayrak dedik. Niye bu bayrak sizi rahatsız ediyor. Nedir sizin derdiniz. Kırmızı şehitlerimizin kanı, ay bağımsızlığımızın yıldız şehidimizin simgesi. Biz bayrağımızın dışında hiçbir bayrağa evet demeyiz. Üçüncüsü tek vatan diyoruz. Bu vatan toprakları üzerinde asla operasyona müsaade etmeyiz. Bizim yedi bölgemizle farklı kültürler mevcut. Bunlar bizim için fakirlik değil zenginliktir. Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız dedik. Batı'ya yap Doğu'ya yapma olmaz böyle şey. Her yere yapacağız ki yeni ve güçlü bir Türkiye olacak.

KUZU'YU KURT KAPSA HESAP BİZDEN SORULUR!

Doğu'ya yaptığımız yatırımlar engelleniyor. Müteahhit tehdit ediliyor. İş makinaları yakılıp yıkılıyor. Birileri çok rahat. Oy alamadıkları köye beldeye ve ilçeye sırtını döndüler. Biz böyle bir sorumsuzluğun içinde olmadık. 81 vilayetten oy alan bir partiyiz. Biz sahayı dolduracağız. Dicle'nin kenarında bir kuzuyu kurt kapsa hesabı bizden sorulur. Muğla'yı hizmet kervanına katmalıyız. Muğla'ya hak ettiği hizmetlerin ulaşması için çalışacağız. Yolumuz ve yolunuz açık olsun.

MUĞLA ADAYI MANSUR HARMANDAR

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar olduğunu açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.