1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Muğla Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergileri Açıldı
Muğla Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergileri Açıldı

Muğla Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergileri Açıldı

Muğla Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen 2012-2013 eğitim öğretim yılı kurslarında üretilen eserlerin sergisi törenle açıldı.

A+A-

Muğla Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen 2012-2013 eğitim öğretim yılı kurslarında üretilen eserlerin sergisi törenle açıldı. Açılış törenine Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Erdoğan, açılış konuşmasında, "Sergimiz çeyiz ürünleri hazırlama, kadın üst giysileri dikimi, kırkyama, şiş örücülüğü, hazır gereçlerle yapılan el nakışları, hesap işi, elde kurdele nakışı, basit nakış iğne teknikleri, iğne oyası, dekoratif ahşap süsleme, dekoratif ev aksesuarları, yatak odası tekstili ve yağlı boya resim kurslarına katılan 390 kursiyerimizin yaptığı ürünlerden oluşmaktadır." dedi. Bu eğitim yılında 350 kurs açıldığını ve 8 bin 838 kişinin katıldığını belirten Erdoğan, tamamlanan 256 kursta 2 bin 568 kadın ve bin 709 erkek kursiyerin belge almaya hak kazandığı ifade etti. CİHAN

Muğla Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergileri açıldı

Muğla Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergileri açıldı

Muğla Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergileri açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.