1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Muğla'da Gönüllüler Sağlıkevlerinin Bakımını Yapıyor
Muğlada Gönüllüler Sağlıkevlerinin Bakımını Yapıyor

Muğla'da Gönüllüler Sağlıkevlerinin Bakımını Yapıyor

Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından, il genelinde çeşitli bölgelerde hizmet veren sağlıkevlerinin boya ve temizliği yapılıyor.

A+A-

Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından, il genelinde çeşitli bölgelerde hizmet veren sağlıkevlerinin boya ve temizliği yapılıyor. Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, köylerde hizmet veren sağlıkevlerinde incelemelerde bulunarak, eksikliklerin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Sağlıkevlerinde tek başına çalışan ebelere eğitim verilmesinin yanısıra binanın tadilat ve boya ihtiyaçlarının da giderildiğini anlatan Müdür Ceyhan, "Bu amaçla çalışanlarımız arasından gönüllü bir ekip kurduk. Bu ekiple sağlıkevlerimizin tadilat ve boyasını yapmayı hedefledik. 'Gönüller Buluşuyor, Sağlıkevlerimiz Güzelleşiyor' projesi olarak isimlendirdiğimiz çalışmamızın ilkini, Köyceğiz Pınarköy Sağlıkevi'nde yaptık. Ekip, yaptığı işin profesyoneli değildi. Evinin elektrik, musluk tamiri ve boyasını iyi kötü yapmış arkadaşlarımızdı. Projemiz bundan sonra da devam edecek." dedi.

Pınarköy Sağlıkevi'nde görev yapan Ebe Esen Karagöz ise bugüne kadar yetkililerin denetim için geldiğini ifade ederek, "Bu şekilde bir ekibin, üstelik aileleriyle gelmesi bizim için ve sağlıkevinin güzelleştirilmesi adına apayrı bir gün yaşattı. Çocuklarım çok mutlu oldu. Sağlıkevlerinde tek başına ve uzun yıllar görev yapıldığı için artık o köyden biri oluyor ve kendi meslektaşlarınızla fazla biraraya gelemiyorsunuz. Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden gönüllü bir ekibin sağlıkevlerini güzelleştirme çalışmaları olması, birlik beraberlik duygularımızı yeniden canlandırdı." diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.