11 Ağustos 2026
Altın 6733.64
BIST 13811.6
Dolar 47.6484
Euro 55.0086
Sterlin 64.254
Ankara 23°C

"Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ruhaniyetiyle İştişare Ediyorum!"

"Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ruhaniyetiyle İştişare Ediyorum!"
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, gündelik hayatta karşısına çıkan engelleri merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ruhaniyetiyle iştişare ederek aştığını söyledi.

Partisi'nin İzmir İl Kadın Kolları tarafından Fuar Gençlik Merkezi'nde düzenlediği toplu sünnet şöleninde konuşan Topçu, Yazıcıoğlu'nun 35 yıllık arkadaşı olduğunu belirterek, "Rahmetli başkanla 7.5 yıllık hapis hayatı dışında hiç ayrılmadık. Bütün kararları birlikte iştişare ile aldık. Onun ölümünden sonra yaşanan sıkıntıları, olaylara sanki o varmış gibi, 'O olsa ne yapardı?' diye adeta onun ruhaniyetiyle iştişare ederek çözüyorum."şeklinde konuştu.

Kendisinin Yazıcıoğlu gibi olamayacağını vurgulayan Topçu, çünkü Yazıcıoğlu'nda Hz. Eyyup sabrı olduğunu kendisinin de bu emaneti en iyi şekilde müdafa etmek için çaba sarf ettiğini söyledi.

Yazıcıoğlu'nun ani ölümüne rağmen 1 milyon kişinin kendilerine oy verdiğini hatırlatan Topçu, "Genel seçimlere kadar Anadolu'yu karış karış dolaşarak şehidimizin büyük birlik anlamında son arzusunu yerine getireceğiz." diye konuştu.

Törende 50 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atarken, çocuklara hediye verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tören sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir