22 Ağustos 2026
Altın 7106.54
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.4412
Ankara 20°C

Muhtar Kira Ödeyemeyince Konteynıra Taşındı

Muhtar Kira Ödeyemeyince Konteynıra Taşındı
Düzce Azmimilli Mahallesi Muhtarı Ruhi Taşdemir, kirasını ödeyemeyince muhtarlığı konteynıra taşıdı.Ruhi Taşdemir

Ruhi Taşdemir, beş yıldır Darıcı Sokak'ta hizmet verdikleri binanın 4 katlı olmasından dolayı deprem korkusu yaşadıklarını belirterek,

"Beş yıldır eski yerimizde hizmet verdik ama binanın 4 katlı olmasından dolayı biraz deprem korkumuz vardı. Bir diğer konu ise mühür ve evrak işleri azaldı. İnternet mecburi yapılınca para yetiştiremez olduk. Bu nedenle belediyeden bir konteynır istedik. Sağ olsunlar bana bu konteynırı verdiler." diye konuştu.

Taşdemir, belediyeden hizmet binası için yer istediklerini belirterek, "İstediğimiz Küçüksu Parkı'ndaki yer uygun görülmedi. Belediyenin gösterdiği yeri de biz mahalleli olarak uygun görmedik. Eğer biz diğer binadan çıkmasak aylık 200 TL civarında rakam çıkacaktı cebimizden. Bundan dolayı şimdilik konteynırda hizmet vermeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Ailelerle birlikte gidilen ve oturulabilen Küçüksu Parkı'nın beton yığınına çevrildiğini ifade eden Taşdemir, Belediyeden bu parkın eskisi gibi hem çocukların, hem de ailelerin oturup zaman geçirebilecekleri park haline getirilmesini istedi.

Azmimilli Mahallesi'nde bin 500 hane, 4 bin 200 seçmen bulunuyor.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir