21 Ağustos 2026
Altın 7097.36
BIST 14494.61
Dolar 48.0623
Euro 56.1469
Sterlin 65.3595
Ankara 34°C

Muhtarlar, Plansız Yapılan Trafoları Şikayet Etti

Muhtarlar, Plansız Yapılan Trafoları Şikayet Etti
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, trafo yerlerinin planlara işlenmemesi muhtarların en sık karşılaştığı sorunlar arasında yer aldı. AK Parti Anta

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kahvaltıda Buluşalım, Antalya Konuşalım' adlı toplantıların bu haftaki konukları Muratpaşa ilçesindeki mahalle muhtarları oldu. İl Başkanı Hüseyin Samani, toplantıya katılan muhtarlar ile sohbet edip, sorunlarını ve önerilerini dinledi.

'Kahvaltıda Buluşalım Antalya Konuşalım' adıyla gerçekleştirilen toplantılarda, Antalya'da toplumun değişik kesimleri ile bir araya geldiklerini belirten Samani, "Her platformda ilçelerimizin ve şehrimizin sorunlarını dile getirmek ve katkıda bulunmak isteyen herkesle beraber olmak istiyoruz. Amacımız, siyasi konulara girmek değil, ilçelerimizin ve şehrimizin sorunlarını masaya yatırmak, çözüm üretmek." dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ise karşılaştıkları sorunları anlattı ve özlük haklarıyla ilgili meselelere değindi. Sırayla söz alan muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını dile getirdi. TEDAŞ'la ilgili sıkıntılarını dile getiren muhtarlar, Muratpaşa ilçesindeki mahallelerde birçok trafo yerinin planlara işlenmediğini, bu nedenle de sorun yaşadıklarını anlattı.

Hüseyin Samani, bu konuda Muratpaşa Belediyesi'nin girişimlerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir