1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Murat Başoğlu intihara teşebbüs mü etti?
Murat Başoğlu intihara teşebbüs mü etti?

Murat Başoğlu intihara teşebbüs mü etti?

Geçen yaz öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede sevişirken görüntülendikten sonra uzun süre gündemden düşmeyen sunucu Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

A+A-

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Programda, hastaneye kaldırılan Murat Başoğlu'nun tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

ONUR AKAY İDDİAYI YALANLADI!

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay ise ''Murat Başoğlu intihara teşebbüs etmedi, bu kadar olaya rağmen psikolojisi bile iyi adamın. Bodrum'da eşi ile tatiline devam ediyor.'' dedi.

'KERİMCAN'LA İLGİLİ İDDİA DOĞRU'

Onur Akay, 'Kerimcan Durmaz hastaneye kaldırıldı' iddialarıyla ilgili de şöyle konuştu: ''Kerimcan Durmaz'la ilgili iddia doğru. Bodrum Amerikan Hastanesi’nde yatıyor şu an ama onun da sağlığı çok iyi. Çok kısa süren bir apandisit ameliyatı geçirdi. Herhangi bir sorun yok.''

'İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM' DEMİŞTİ...

Skandal fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı.

EŞİNDEN BOŞANDI AMA...

Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı. İkilinin sık sık birlikte görünmeleri 'birlikte yaşıyorlar' iddialarını gündeme getirmişti..

POSTA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.