1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!
Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!

Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!

Sahneden kazandığını gayrimenkule yatırdığını belirten Murat Boz, "Babam üç defa ticarete atılmayı denedi, üçünü de batırdı" açıklamasını yaptı.

A+A-

Reklam yüzü olup kamera önüne geçtiği inşaat firmasının İzmir'in basın toplantısında konuşan Murat Boz, "Ticaret benim işim değil, genlerimde yok" dedi.

Projeyi yerinde görüp incelediğini belli bir yaştan sonra İzmir'de yaşamak istediğini belirten ünlü popçu, ticarete yatkınlığı olmadığını, "Babam üç defa ticarete atılmayı denedi. Babam işçi emekliliğiyle bir şeyler yapmaya çalıştı olmadı, batırdı. Babam batırınca 'Genlerimde ticaret yok' dedim. En iyi anladığım şeyi yapıyorum, gayrimenkule yatırım yapıyorum. Ticaret benim işim değil! Orada paramı değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

"40 FIRIN EKMEK YEMELİYİZ"

Geçtiğimiz günlerde birlikte düet yaptığı Ebru Gündeş'i adete yere göğe sığdıramayan Murat Boz, "Düet teklifimi kabul etmesi büyük incelik. Gerçekten onur ve gurur duydum. Onunla düet yapmak şereftir" dedi.

Türkiye'de İbrahim Tatlıses, Sibel Can ve Ebru Gündeş gibi isimlerin yerinin dolmayacağını, onlara yetişebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen yakışıklı şarkıcı, "Onların yeri apayrı. Biz yeni neslin onlara yetişmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım" şeklinde konuştu.

"PARAMIZI TÜRK LİRASI OLARAK ALIYORUZ"

Ünlü şarkıcı, Türk Lirası'na destek olmak için ticaretin dolardan liraya geçtiğinin hatırlatılması üzerine, "Biz paramızı TL üzerinden kazanıyoruz. Oradan devam ediyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.