16 Aralık 2025
Altın 5910.334
BIST 11348.83
Dolar 42.7098
Euro 50.2948
Sterlin 57.3777
Ankara 6°C

Muşlular, Hizmet Ederken Hayatını Kaybeden Doktorlarını Unutmadı

Muşlular, Hizmet Ederken Hayatını Kaybeden Doktorlarını Unutmadı
Muş'un Korkut ilçesinde, önceki yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 2 doktor için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Muş'un Korkut ilçesinde, önceki yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 2 doktor için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Korkut Devlet Hastanesi tarafından organize edilen mevlit programı büyük ilgi gördü. Karaağaç mevkiinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Dr. Zehra Kontbay ve Dr. Mutlu Geçkil için dua eden vatandaşlar, Türkçe ve Kürtçe kasideler ile Kur’an-ı Kerim tilavetini dinledi.

Dr. Zehra Kontbay ve Dr. Mutlu Geçkil’in, ilçe halkı tarafından çok sevildiğini belirten Korkut Devlet Hastanesi İdare Mali Hizmetler Müdürü Kutbettin Kurtuluş, onları rahmetle andıklarını söyledi. Kurtuluş, “Tüm çalışanlarımızın katkılarıyla vermiş olduğumuz bu Mevlid-i Şerif'i, ebediyete intikal eden iki doktorumuzun ruhlarına hediye ediyoruz. İlçemize vermiş oldukları hizmetten dolayı, ailelerine bir kez daha teşekkür ediyoruz, ruhları şad olsun. Tüm ilçe halkı, birer evladını kaybetmiş gibi üzülüyor.” dedi.

İlçe Müftüsü Şenol Şahin de yaptığı konuşmada, hizmet için ailelerini bırakarak Muş'a gelen ve burada hayatını kaybeden doktorların, arkalarında hayırlı hizmet bıraktıklarını vurguladı. Şahin, "Bu halk, o insanları hiç unutmayacak.” şeklinde konuştu. Mevlid-i Şerif'in okunmasından sonra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Mevlit programına; Korkut İlçe Emniyet Amiri Ramazan Deniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, İlçe Müftüsü Şenol Şahin, Mal Müdürü Züleyha Gülümser, Muş İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Tuncay Kaya, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız, Muş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Özhan Dülger, Hasköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necdet Özcan, Muş Devlet Hastanesi idarecileri, Korkut Devlet Hastanesi çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



CİHAN

Muşlular, hizmet ederken hayatını kaybeden doktorlarını unutmadı

Muşlular, hizmet ederken hayatını kaybeden doktorlarını unutmadı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir