1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Muş’ta Gençlik Merkezi Tamamlanma Aşamasına Geldi
Muş’ta Gençlik Merkezi Tamamlanma Aşamasına Geldi

Muş’ta Gençlik Merkezi Tamamlanma Aşamasına Geldi

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan 3 bin 300 metrekare kullanım alanına sahip Gençlik Merkezi çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

A+A-

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan 3 bin 300 metrekare kullanım alanına sahip Gençlik Merkezi çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, inşaat çalışmasının son aşamalara geldiğini söyledi.

    Gençlik Merkezi’nin 3 katlı olup, 336 kişilik konferans salonu, bedensel engelliler için asansör, soyunma odaları, idari bölüm ve işliklerden oluştuğunu belirten İl Müdürü Kartal, tesis içinde ayrıca kültür merkezinin de bulunduğunu kaydetti.

    Muş’a sportif alanda yapılan yatırımların sevindirici olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, büyük gayret ve emeklerin sarf edildiğini ifade etti. Spor alanında yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kartal, “3 bin 300 metrekare kulanım alanı olan ve 3 kattan oluşan Gençlik Merkezi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Tesisimizde kapalı nizami spor salonu, ayrıca 336 kişilik konferans salonu, bedensel engelliler asansörü, soyunma odaları, idari bölümü ve işliklerin olduğu bir hizmet binası yapılıyor. Gençlik ve Kültür Merkezi geçen yıl inşaatına başlandı. Bu yıl inşaat çalışması bitip teslim alacağız. Sağ olsun arkadaşlarımız özverili ve güzel bir şekilde başlıyorlar. İnşaatın kaba çalışması kısa sürede tamamlanıp şuan iç alanda çalışmalar yürütülüyor. Müzik odası, resim odası, tiyatro salonları, bilgisayar laboratuvarı ve bütün gençlerimizin 24 saat boyunca zaman geçireceği bir mekan olacaktır. Muş’un böyle tesislere ihtiyacı var. Kültür Merkezi çalışması olarak Türkiye de örnek olarak gösteriliyor. Bakanlığımızın da gayreti ile 14 ilde çalışmaları yapılmaktadır.” dedi.

    Öte yandan Muş İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne yapılacak olan yatırımlar için gereken her türlü gayretin gösterildiği belirtildi. CİHAN

Muş’ta gençlik merkezi tamamlanma aşamasına geldi

Muş’ta gençlik merkezi tamamlanma aşamasına geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.