16 Şubat 2026
Altın 7042.25
BIST 12433.5
Dolar 43.7129
Euro 51.919
Sterlin 59.463
Ankara 13°C

Mustafa Ceceli, Polatlı’da Konser Verdi

Mustafa Ceceli, Polatlı’da Konser Verdi
Sakarya Meydan Muharebesi’nin 90’ıncı yıldönümü etkinlikleri kapmasında ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi.

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 90’ıncı yıldönümü etkinlikleri kapmasında ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi.

Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tümgeneral İhsan Uyar, Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda görevli bazı komutanlar ile çok sayıda vatandaş izledi.

Ünlü Şarkıcı Mustafa Ceceli, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 10 bin kişiyi, söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşturdu. Konser esnasında astım rahatsızlığı bulunan bir bayan ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Mustafa Ceceli ile fotoğraf çekinmek isteyen genç bir hayranı ise sahneye atladı, seyirciyi güvenlik görevlileri uzaklaştırdı.

Belediye Başkanı Yakup Çelik, daha sonra ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’ye çiçek verdi. Konser, havai fişek gösterileri ile sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir