16 Aralık 2025
Altın 5910.334
BIST 11348.83
Dolar 42.7098
Euro 50.2948
Sterlin 57.3777
Ankara 6°C

MUVAZZAF ASKERLER ADLİYEDE

MUVAZZAF ASKERLER ADLİYEDE
Balyoz davasında haklarında yakalama kararı çıkarılan muvazzaf askerler İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmeye başlandı.

Balyoz Davası'nda haklarında yakalama kararı çıkarılan muvazzaf askerler İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmeye başlandı. Askerlerden üçü tutuklama kararı yüzüne okunduktan sonra cezaevine gönderildi.

Balyoz davasında tutuksuz yargılandıkları sırada haklarında tutuklama kararı çıkan muvazzaf askerler teslim olmak için sabah saatlerinde İstanbul Merkez Komutanlığı'na gitti. Buradan sivil askeri minibüslere bindirilen Tümgeneral Ayhan Gümüş, Deniz Kurmay Albay Levent Ergün ile Deniz Hakim Ali Cengiz Şirin nöbetçi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkemede yakalama kararları yüzüne okunan sanıklar tutuklandı.

Tutuklu askerler bahçedeki minibüsün yanında bir süre bekledi. Bazı askerler de araç içinde bekledi. Evrakları tamamlanan tutuklular cezaevine götürüldü. Tutuklu askerler araçlara binerken yakınları ile vedalaştı..

Öte yandan yakalama kararı çıkarılan diğer askerler de Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelmeye devam ediyor. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir